Artistes:

Claudio Gabriel Sanna, veu, guitarra i mandola
Meritxell Gené, veu
Marc Serrats, veu i guitarra
Salvatore Maltana, contrabaix
Dario Pinna, violí
Josep Maria Cols, piano i acordió
Paolo Zuddas, percussions
Andreu Ubach, percussions

Més informació:

Aquest espectacle neix de la exigència de enregistrar i presentar en concert tot un repertori de cançons que se cantaven a l’Alguer a les velles tavernes i a les reunions de famílies i amics en ocasió de festes.
Sobretot a les antigues tavernes era costum que los clients, a un cert punt de la tarda, se posessin a cantar, sempre beient vi, acompanyats de una guitarra, de una mandolina i de percussions inventades, com les culleres de la mateixa taverna.
Parlem de un repertori no oficial, quasi mai enregistrat en discos: cançons improvisades en rima (balzigues), cançons anònimes del primer ‘900, temes cantats a les comedies musicals dels anys ’50, cançons populars i dels pescadors de la Muralla.
Les melodìes sovent són covers de cançons conegudes i los textos irreverents i provocadors, amb arguments de burla i sàtira sobre personatges o situacions ridícules.
Un repertori encara ben viu i conegut a l’Alguer, interpretat en aquest concert i en el disc homònim per part del cantautor alguerès Claudio Gabriel Sanna i el seu Rall Grup, un nou conjunt format de artistes algueresos i catalans.

Links:

Pàgina oficial