Artistes:

Miquel Abras i Geriona

Més informació:

Miquel Abras:

Va començar els seus estudis l’any 1990. A l’edat de tretze anys comença les classes de guitarra a l’escola de música moderna a Girona, fins als divuit anys que es va apuntar al Taller de Músics de Barcelona per ampliar els seus coneixements musicals. 

Va cursar estudis de guitarra i cant fins a convertir-se en cantant de pop rock i enregistrar un total de 12 àlbums i 135 cançons.

Geriona:

Nascut l’any 2001 a l’Escola Municipal de Música de Girona, Cor Geriona és un cor gironí de veus blanques format per setze noies sota la direcció d’Imma Pascual. Amb més de quinze anys de trajectòria, el seu repertori recorre des de la música clàssica fins a cançons populars, passant per bandes sonores i espirituals negres.

L’any 2013 Cor Geriona va participar al programa televisiu “Oh Happy Day”, del que en varen quedar semifinalistes. Aquesta experiència els va portar la popularitat i l’estima del públic. És en aquest moment on el projecte Geriona agafa el cos i la força per treballar un conjunt de tres formacions: Geriona Infantil, Geriona Juvenil i Cor Geriona. Cor Geriona combina la constant formació i aprenentatge de les seves components amb innombrables actuacions en escenaris de renom, passant així a un nivell professional.

Links:

Pàgina oficial Geriona