AL CENTRE DEL POBLE DE CAMPLLONG

El poble de Campllong acull diversos veïnats i consta d’uns 500 habitants. El nucli urbà situat al voltant de l’Església Parroquial de Sant Quirze compta amb tot l’equipament necessari per acollir el festival. Aquest fet promou que tota l’activitat es centralitzi en un mateix espai, facilitant així l’accés a tothom en un ambient natural i inigualable.

PÀRQUING GRATUÏT BEN A PROP

Campllong és un municipi de la comarca del Gironès situat al sud de la ciutat de Girona. Al nucli urbà del poble és on té lloc el Musicant, un espai obert de fàcil accés i amb un gran aparcament gratuït just al costat de l’església. No tots els festivals poden gaudir d’un pàrquing just al costat de l’espectacle.

GAUDEIX AMB L'OFERTA GASTRONÒMICA

Campllong es troba entre mar i muntanya mentre acull i acaricia altres pobles amb diferents encants emblemàtics com fires, festes, paisatges i tradicions. Tot això i molt més nodreix al poble amb un gran nombre d’avantatges com és la cuina tradicional i km0 basada amb productes de qualitat i de la terra, oferint als seus visitants una oferta gastronòmica inigualable. Us convidem a visitar el Restaurant Can Barris, el Restaurant Local Social, el Restaurant Mas Canyet, el Restaurant Can Xiquet i el Restaurant Club Esportiu Gavarres.

UN FESTIVAL, 5 CONCERTS

En aquesta edició el festival constarà de cinc concerts. En algunes edicions anteriors eren quatre, però aquesta vegada podrem gaudir de cinc actuacions que abracen des de la música medieval a la contemporània. Des del dimarts 25 al dissabte 29 d’Agost cada vespre a les 21:30h.

LA PLUJA NO ÉS CAP PROBLEMA

Encara que pensem que al mes d’agost difícilment pot ploure, no és estrany que ens pugui sorprendre alguna tempesta d’estiu. Si la pluja es fa present durant el Musicant, tenim un pla alternatiu per poder seguir gaudint de les actuacions en un recinte tancat i amb la capacitat suficient per a tothom.