Canvis al Musicant 2020 per la Covid-19

D’ençà que l’Ajuntament de Campllong i la comissió organitzadora del Musicant varen confirmar que es celebraria la 17a edició del Musicant de Campllong, ja s’han començat els preparatius per garantir les millors condicions per al públic i els artistes convidats

Per tal de seguir la normativa sanitària corresponent, s’adaptaran els espais per evitar aglomeracions i limitar els aforaments, s’ampliarà la zona de pàrquing, es modificaran els escenaris i espais per als artistes i se seguiran tots els protocols d’higiene necessaris per garantir la seguretat de tothom i el compliment dels protocols establerts per als espectacles públics.

Pel que fa als escenaris de les actuacions, ja s’ha confirmat que tots els concerts es duran a terme a la Plaça Catalunya de Campllong a excepció de l’actuació de la Black Music Big Band, el divendres 28 d’agost, que es farà a l’esplanada del Pavelló.

En el cas que la pluja es fes present durant el Musicant, tenim un pla alternatiu per poder seguir gaudint de les actuacions en un recinte tancat i amb la capacitat suficient per a tothom. Pel que fa al concert que es durà a terme a l’esplanada del Pavelló (Black Music Big Band), en cas de pluja quedaria suspès i es retornarien els diners.

Pel que fa a la cartellera, finalment en aquesta nova edició del Musicant, Pep Sala encapçala el programa de concerts. També es podrà veure l’actuació de Locus Desperatus, un grup de música antiga especialitzat en la música medieval, Jonatan Penalba, cantautor d’origen valencià, Miquel Abras, que ens presentarà un recull dels seus nous àlbums, i la Black Music Big Band, la qual oferirà un espectacle inèdit de versions d’Aretha Franklin.

Finalment Miquel Abras actuarà sense el cor Geriona i ens presentarà el nou espectacle GIRA SOL amb la seva banda.

GIRA SOL està inspirat en una de les seves cançons més conegudes Girasols Mirant la Lluna que animen a tothom a buscar sempre el seu camí. Aquest és el fil del seu nou espectacle: cançons que han servit per ajudar a altres persones a trobar-se i buscar nous camins. Espectacle on les emocions són una part molt important i les vivències de cada persona el fan més especial.

Per últim i amb l’única finalitat de respectar totes les mesures sanitàries i els protocols corresponents, és molt probable que el tast previst abans del concert de Miquel Abras quedi definitivament anul·lat.

Per últim, volem remarcar la complicitat entre l’organització, els artistes, els patrocinadors i els col·laboradors que han permès assumir l’edició d’aquest any excepcional com un repte de responsabilitat amb la cultura, amb la normalitat social i amb els assistents fidels i tots els aficionats a la música dels Països Catalans.

Tenim moltes ganes de veure-us en aquesta nova edició del Festival Musicant. Tot i els canvis i petites adaptacions, estem treballant per oferir-vos un Festival a l’alçada de les vostres expectatives.

Recordeu que ja teniu les entrades a la venda des del 15 de Juliol a les 9.00h.