MESURES DAVANT LA COVID-19

El cicle seguirà els següents protocols sempre d’acord amb la normativa vigent:

Mesures generals:

  • Desinfecció diària dels espais.
  • A l’entrada dels espais hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.
  • L’aforament i la disposició del seients compliran les distàncies de seguretat requerides.
  • L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i sota control del personal d’acomodació per garantir la distància de seguretat.

Mesures individuals:

  • Recorda que cal mantenir una distància de seguretat entre persones de 2 metres.
  • L’ús de la mascareta és obligatori, especialment quan no puguis mantenir la distància de seguretat amb la resta de persones.
  • L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada. Caldrà seguir sempre les senyalitzacions i indicacions del personal d’acomodació.
  • Les portes obriran 30 minuts abans de cada espectacle i serà necessari arribar al recinte amb un mínim de 15minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada.
  • Et recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.

La detecció precoç de les persones amb COVID-19 i la ràpida identificació i aïllament dels contactes estrets és fonamental per mantenir el control de la pandèmia. Els contactes estrets són les persones amb qui s’ha compartit espai a menys de 2 metres de distància, durant més de 15 minuts, des de les 48 hores prèvies a l’inici dels símptomes.

Per això us demanem la vostra col·laboració deixant les vostres dades d’assistència al concert, entenent que és del vostre interès, i de la resta d’assistents, proporcionar-la.
L’Ajuntament tractarà les dades confidencialment, només els destinarà a aquesta finalitat. Si fos necessari els comunicaria a les autoritats sanitàries. Els eliminarà transcorreguts els terminis indicats per les autoritats sanitàries. Podeu obtenir més informació a www.campllong.cat/politica-de-proteccio-de-dades/

La declaració es pot fer a:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmdl9qq7hzFIL3OpIkZvAFgoiLTRhsFL4JbEcRmendddaNzA/viewform?vc=0&c=0&w=1

Si penses que pots tenir símptomes del covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa. Segur que tenim l’oportunitat de retrobar-nos.