Avui tancarà la XXa edició del Festival Musicant el cantant Marc Parrot

Ahir a la nit, el mar va arribar a Campllong amb l’espectacle “Dones de Sal” de Neus Mar. Una mescla de música, dansa, imatge i paraula va bastir ahir el penúltim concert del Musicant. Un espectacle emocionant que neix de la necessitat de donar visibilitat a les dones del món de la mar i al mateix temps posar en valor la cultura i el patrimoni marítims. A través de diversos testimonis — com el de la Teresa de Torredembarra que assegurava que “no sabria viure d’una altra manera, el mar és la meva vida” — , Neus Mar va anar teixint, entre cançó i cançó, un relat de dones reals i les seves vides lligades al mar.

La cantant també va aprofitar per reivindicar les veus femenines en el món de les havaneres,  va fer referència a la crisi del Mediterrani amb la mort de tantes persones migrades que intenten buscar un futur millor a Europa i va denunciar l’emergència climàtica i la contaminació dels nostres mars.

Aquest vespre, tancarà el Festival Musicant el cantautor i músic Marc Parrot. Es tracta del seu últim concert de presentació del seu nou disc “Els fets i l’atzar”. El concert tindrà lloc a les 21.30h a la Plaça Catalunya de Campllong. En cas de pluja, es farà al Pavelló Municipal. Les entrades del concert tenen un preu de 12€ si s’adquireix l’entrada anticipada i de 15€ si es compra a taquilla.