Avui és el torn de Neus Mar i tancarà el Festival Marc Parrot

La gira 30 anys “Es cantava i es canta” del grup mític Quico El Célio, El Noi i El Mut de Ferreries va aterrar ahir al Musicant de Campllong. El festival va apostar de nou per la música d’arrel local amb aquest grup compost per a un fals cec i una divertida tropa de personatges que viuen a cavall entre la tradició i la modernitat.

Entre cançó i cançó, els components del grup anaven explicant anècdotes amb to humorístic fent que el públic mantingués un somriure als llavis durant tot el concert. També van aprofitar per criticar la gestió dels polítics durant la pandèmia i la pujada de preus dels carburants entre altres reivindicacions, també, amb un to satíric. Al final de la seva actuació, van sorprendre el públic baixant de l’escenari per cantar conjuntament una jota.

Avui és el torn de Neus Mar que farà un homenatge a Campllong de les Dones de Mar amb un espectacle protagonitzat per la música mediterrània i la dansa contemporània. Tancarà el Festival Musicant el cantautor i músic Marc Parrot.

Els concerts tindran lloc a les 21.30h a la Plaça Catalunya de Campllong. En cas de pluja, es farà al Pavelló Municipal. Les entrades dels concerts tenen un preu de 12€ si s’adquireix l’entrada anticipada i de 15€ si es compra a taquilla.